Explorando la granja orgánica y la cocina vietnamita con Master Chef
5
Explorando la granja orgánica y la cocina vietnamita con Master Chef
De Chef Tan Cooking Class
¿Qué es el premio Travellers' Choice?
Tripadvisor les otorga el premio Travellers' Choice a los alojamientos, las atracciones y los restaurantes que consistentemente reciben excelentes opiniones de los viajeros y que se clasifican dentro del 10 % de los establecimientos más populares en Tripadvisor.
Acerca de
Una de las actividades únicas en Vietnam donde podemos descubrir la agricultura vietnamita recogiendo todos los ingredientes de la granja orgánica y aprendiendo diferentes técnicas para cultivar alimentos orgánicos adecuadamente. Además de comprender cómo preparar alimentos saludables y deliciosos en la cocina vietnamita en particular. y cocina general en el mundo siguiendo las técnicas del Yin y el Yang diseñadas por un maestro chef asiático. Además, tendremos excelentes manos para comprender cómo hacer que la producción de anacardos sea un recuerdo para llevar a su familia y amigos y descubrir por qué Vietnam es el país más grande del mundo. El mundo para exportar anacardos con guías locales profesionales, granjeros y maestros chefs le traerán los mejores momentos en Vietnam.
desde por adulto (el precio varía según el tamaño del grupo)
$ 78.927,20
El precio más bajo garantizadoReserva ahora y paga despuésCancelación gratuita
Edades: de 4 a 89, máx. de 15 por grupo
Duración: 8 h
Horario de inicio: consultar disponibilidad
Entrada para dispositivos móviles
Guía en vivo: inglés
Más
- Vehículo con aire acondicionado
- toda la comida que cocinaste.
- frutas frescas, anacardo, caramelo de anacardo
- todos los ingredientes que necesitamos para cocinar
- certificado, recetas, souvenirs
Qué no está incluido- Propinas
- gasto personal
- Inicio:Se ofrecen múltiples ubicaciones de recogida.Detalles del servicio de recogida
- Lo recogeremos en cualquier hotel en la ciudad de Ho Chi Minh o en la provincia de Binh Duong.
Se ofrece recogida por el hotelDurante el proceso de compra, podrás seleccionar de la lista de hoteles incluidos.Se ofrece servicio de recogida por el aeropuertoDurante el proceso de compra, podrás seleccionar de la lista de aeropuertos incluidos.- Ho Chi Minh City Airport, Ho Chi Minh City Vietnam
Se ofrece servicio de recogida por el puertoDurante el proceso de compra, podrás seleccionar de la lista de puertos incluidos.- Bach Dang Wharf Park, 01 Đ. Tôn Đức Thắng, Bến Nghé, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Vietnam
Opciones de recogida adicionalesDurante el proceso de compra, podrás seleccionar de la lista de puntos de recogida incluidos.- Thủ Dầu Một, Binh Duong, Vietnam
Finalización:Esta actividad finaliza en el punto de encuentro. - No se cuenta con acceso para silla de ruedas
Si tienes alguna pregunta sobre accesibilidad, estaremos encantados de ayudarte. Simplemente llama al siguiente número y diles el siguiente código de producto: 429696P1- Se recibirá una confirmación al momento de la reservación
- Este tour/Esta actividad puede tener 15 viajeros como máximo
- Para obtener un reembolso total, tenés que cancelar al menos 24 horas antes del comienzo de la experiencia.
- Si tienes alguna pregunta sobre este tour o necesitas ayuda para hacer una reservación, estaremos encantados de ayudarte. Simplemente llama al siguiente número y diles el siguiente código de producto: 429696P1
Reserva tu lugar
Experiencias similares
Hacer un aporte
5.0
15 opiniones
Excelente
15
Muy bueno
0
Promedio
0
Mala
0
Horrible
0
eyetravel2017
Indianápolis, IN8 aportes
jun de 2024 • Solitario
Chef Alice picked me up at my hotel with an huge smile and a nice air conditioned van. She explained all the details of our farm tour and we arrived an hour and a half later. The location is a quiet agricultural area with water buffalo and stray dogs. Inside the main building I observed the cashew side of their business and got to try the fresh and delicious nuts. We spent about an hour picking various vegetables and herbs for our cooking class. (I picked my first okra and curry leaves.)
Then we returned to the prep area and began our guided sauce making and all together made 4 super dishes. This is a great way to appreciate Vietnamese food and I’m excited to incorporate what I learned in my kitchen.
Then we returned to the prep area and began our guided sauce making and all together made 4 super dishes. This is a great way to appreciate Vietnamese food and I’m excited to incorporate what I learned in my kitchen.
Escrita el 24 de junio de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Isabell L
1 aporte
jun de 2024 • Amigos
We had a total private tour for the whole day, which made it even more special. The whole day trip was amazing! First, harvesting the food, the cooking class and then the Cu Chi tunnels in the end - such an exciting day. Alice was such a lovely tour guide. All in all would recommend this tour to everyone! We totally loved it
Escrita el 24 de junio de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Heather Lee
Seúl, Corea del Sur7 aportes
This cooking class is definitely worth it.If you’re trying to take this class,Don’t hesitate it. Now I have more experience and knowledge about vietnamese food after I took this class. And the cooking teacher,Tien She was so enthusiasm person about teaching. If I had another chance to take this class,I’ll go for it.
The only thing you need to be careful about is taking the class on a hot day
The only thing you need to be careful about is taking the class on a hot day
Escrita el 26 de abril de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Irene S
1 aporte
abr de 2024 • Familia
We had an amazing time. Great tour guide and had fun in visting the tunnels and learning about the vietnam war. Seeing also the book store post office and the day market.
Escrita el 19 de abril de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Carol T
1 aporte
mar de 2024 • Pareja
My husband and I did the cooking class together. I would encourage anyone who’d like to learn viet nam recipes to attend. We cooked and tasted delicious recipes with a personal chef. She encouraged and assisted when needed the whole time. It was fantastic!
Escrita el 19 de abril de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Jim J
1 aporte
abr de 2024 • Solitario
I thoroughly enjoyed this course as I was most interested in the farm to table concept so I can grow my own herbs, vegetables and fruits and cook and eat healthier.
My instructor Alice was fun to learn from and simplified the concepts of Vietnamese cooking . Also had the honour to meet owner/Chef Tan so hopefully I can return and enrol in more specialized Vietnamese cuisine and impress my friends even more.
Looking forward to returning home to Canada and applying my newly acquired Vietnamese culinary skills!
My instructor Alice was fun to learn from and simplified the concepts of Vietnamese cooking . Also had the honour to meet owner/Chef Tan so hopefully I can return and enrol in more specialized Vietnamese cuisine and impress my friends even more.
Looking forward to returning home to Canada and applying my newly acquired Vietnamese culinary skills!
Escrita el 11 de abril de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Ken G
52 aportes
We were picked up at 7.30am by Alice, our guide and chef, with a driver. The trip took about an hour and a half, out into the country so we got to see some of the surroundings as well. When we got to the organic farm we went outside to learn about some of the plants that we were going to be cooking with. Headed back inside for local snacks before starting the cooking lessons. The lunch consisted of a four course meal which was tasty and even better-we had made it, guided by Alice, who was very helpful and patient with us.
After lunch-we drove 15 minutes to the Cu Chi tunnels for a guided and informative walk through the complex.
After lunch-we drove 15 minutes to the Cu Chi tunnels for a guided and informative walk through the complex.
Escrita el 27 de marzo de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Jan K
8 aportes
mar de 2024 • Pareja
Very nice experience with a very nice master chief😊
We enjoyed the cooking class very much, thanks to Alicia. The meal tasted very good
We enjoyed the cooking class very much, thanks to Alicia. The meal tasted very good
Escrita el 18 de marzo de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Samira B
8 aportes
feb de 2024 • Amigos
My friend and I did an afternoon cooking class and it was amazing, we were the only 2 doing the class at that time so it was basically a private experience. The main reason we picked her is because of the halal option for me and they had their certificate on display. Our guide/chef was Alice. She was amazing and made the experience so great she explained stuff in detail, told us about the local history. It was hard to narrow the options but we both went for pho and it was very authentic, it shocked us how nice it was, this is thanks to Alice’s guidance. We would strongly recommend booking this as part of your experience they pick you up from the hotel and drop you off which is an added bonus! Alice also took the best pictures of us!
Escrita el 23 de febrero de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
Isabel C
7 aportes
ene de 2024 • Solitario
I feel so much more knowledgeable about Vietnamese cuisine and confident to cook the dishes after this tour. We really felt immersed in the process from picking the ingredients to putting everything together. Our guide Tien was very friendly and did an excellent job engaging us throughout the tour. I definitely recommend this to anyone looking for an authentic experience in Vietnam!
Escrita el 14 de enero de 2024
Esta opinión es la opinión subjetiva de un miembro de Tripadvisor, no de Tripadvisor LLC. Tripadvisor les hace controles a todas las opiniones.
No se hicieron preguntas sobre esta experiencia